Rüyada başkasından ayva almak

Rüyada başkasından ayva almak her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, yeni planlar yapacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, ferah bir eve geçileceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başkasından ayva almak gördüyseniz:

  • Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var.

Rüyada elma ayva toplamak ardından yeni bir işe gireceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birine ayva vermek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ayva ikram etmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, çok para kazanılacağına yorulur.

Rüyada ayva dilimlemek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri ayva görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine inanılır.

Rüyada ağaçta ayva görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada ayva ağaç görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayva almak aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top