Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal ve yoğurt yemek

Rüyada bal ve yoğurt yemek

Rüyada bal ve yoğurt yemek elden çıkan malların geri kazanılacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, küslükleri bitireceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına işaret eder.

Rüyada bal ve yoğurt yemek gördüyseniz:

  • İstediğiniz her şeyi yapabilecek durumdasınız.

Rüyada ballı yoğurt yemek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bal ve yoğurt yemek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yoğurt ve bal görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, keyfin bozulacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret eder.

Rüyada bal ve yoğurt görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada ballı yoğurt görmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu ekmek yemek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada yoğurtlu kızartma yemek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza işaret eder.

Rüyada yoğurtlu ıspanak yemek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments