Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına kömür vermek

Rüyada başkasına kömür vermek

Rüyada başkasına kömür vermek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işarettir.

Rüyada başkasına kömür vermek gördüyseniz:

  • Garip bir gelişmeyi yararınıza kullanabilirsiniz.

Rüyada kömürlü tren görmek işlerinin düzene gireceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar ve kömür görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine inanılır.

Rüyada kamyonla kömür görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına delalet eder.

Rüyada bir torba kömür görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına işarettir.

Rüyada soba ve kömür görmek sevinileceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kömürlük temizlemek kazancın arttırılacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kömür kurumu görmek yeni mekânlara gireceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kömür sobası kurmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kinin ve nefretin son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments