Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömürlük temizlemek

Rüyada kömürlük temizlemek

Rüyada kömürlük temizlemek kısmetlerinin çoğalacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kömürlük temizlemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler ültimatom almaktan hoşlanmayacaklardır.

Rüyada kömür tozu temizlemek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kömürlük temizlemek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kömür karası görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kömür külü görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına alamet eder.

Rüyada kömür torbası görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine tabir olunur.

Rüyada kömür torbaları görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, desteksiz kalacağına, onlar sayesinde kalkınacağına delalettir.

Rüyada kömür sobası kurmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çok büyük adımlar atılacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kömür kovası görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments