Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına ilgi duymak

Rüyada başkasına ilgi duymak

Rüyada başkasına ilgi duymak geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına ilgi duymak gördüyseniz:

  • Varmak istediğiniz yere ulaşma yolunda çok dikkatli adımlar atmalısınız.

Rüyada birine ilgi duymak tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada ilgi duyduğun kızı görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, yaşamının yoluna gireceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine inanılır.

Rüyada birisine ilgi duymak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasına ilgi duymak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle ilgili haber duymak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğe ilgi duymak dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada misafirle ilgilenmemek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada ilgi alaka görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments