Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilgi duyduğun kızı görmek

Rüyada ilgi duyduğun kızı görmek

Rüyada ilgi duyduğun kızı görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada ilgi duyduğun kızı gördüyseniz:

  • Aynı zamanda sizin için önemli gelişmelerinyaşanabileceği bir zaman dilimindesiniz.

Rüyada ilgi duyduğun kızı görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle ilgili haber duymak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, rüya sahibinin muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasına ilgi duymak kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, üzüleceğine, ağlayacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğe ilgi duymak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, güzelleşeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına delalet eder.

Rüyada birisine ilgi duymak işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine ilgi duymak özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine tabir olunur.

Rüyada cinle ilgili şeyler görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuyla ilgilenmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments