Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilgi alaka görmek

Rüyada ilgi alaka görmek

Rüyada ilgi alaka görmek aydınlığa çıkılacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, olumsuz haberler alacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilgi alaka gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri ilginç maceraları destekleyebilir.

Rüyada ilgi alaka görmek söz sahibi olacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alakasız birini görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, art niyetli kişilere uyacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine ilgi duymak iyi bir kariyer edineceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına yorulur.

Rüyada parayla ilgili konuşmak dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğe ilgi duymak girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir bebekle ilgilenmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, yolunda devam edeceğine delalet eder.

Rüyada biriyle ilgilenmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebekle ilgilenmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments