Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafirle ilgilenmemek

Rüyada misafirle ilgilenmemek

Rüyada misafirle ilgilenmemek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, dini inançların güçleneceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, mutlu bir evliliğe rivayet eder.

Rüyada misafirle ilgilenmemek gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Rüyada misafirle ilgilenmemek zor durumda bırakacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya delalet eder.

Rüyada ilgisizlik görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuyla ilgilenmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına alamet eder.

Rüyada kocasının başkasıyla ilgilendiğini görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine yorulur.

Rüyada birisine ilgi duymak sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye delalettir.

Rüyada birine ilgi duymak birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada ilgisiz kalmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, düzenli bir işe girileceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada ölümle ilgili şeyler görmek maddi durumunun düzeleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments