Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına ait çanta görmek

Rüyada başkasına ait çanta görmek

Rüyada başkasına ait çanta görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalet eder.

Rüyada başkasına ait çanta gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan kişiler size tam bir kurtarıcı gibi görünebilirler.Bu kişiler sayesinde zor bir durumu arkanızda bırakabilir veya rekabet gerektiren konular varsa, kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada başkasına ait çanta görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada ölüye ait eşya görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada kendine ait araba görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kendine ait ev görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada kendine ait oda görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, mevki kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına ait gömlek görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada başkasına ait elbise görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başkasına ait saç görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments