Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından saçının kesildiğini görmek

Rüyada başkası tarafından saçının kesildiğini görmek

Rüyada başkası tarafından saçının kesildiğini görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, bekarsa evleneceğine, azap çektiğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada başkası tarafından saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Eğlenceye biraz daha fazla vakit ayırın.

Rüyada saçının biri tarafından kesildiğini görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada başkası tarafından saçının kesildiğini görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, doğru karar veremeyeceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek helal rızka kavuşacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından kesilmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada biri tarafından kesildiğini görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarının kesilmesini görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının saçının kesildiğini görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments