Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkalarını ağlarken görmek

Rüyada başkalarını ağlarken görmek

Rüyada başkalarını ağlarken görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına delalettir.

Rüyada başkalarını ağlarken gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren sorunlardan da kurtulacaksınız.

Rüyada ağlayan başka birini görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına yorulur.

Rüyada başkalarını ağlarken görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine alamet eder.

Rüyada ağlayarak askere gitmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına delalettir.

Rüyada ağlayarak ayetel kürsi okumak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, kul hakkına girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yengemi ağlarken görmek planların tutmayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, takdir toplayacak işler yapacağına işarettir.

Rüyada ağlayıp üzülmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, arkasından gıybet edeceğine işarettir.

Rüyada ağlayarak ayrılmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebeği ağlarken görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments