Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayıp üzülmek

Rüyada ağlayıp üzülmek

Rüyada ağlayıp üzülmek itibarın ve makamın yükseleceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayıp üzülmek gördüyseniz:

  • İlerlemenizi yavaşlatan unsurlar kendiliğinden kaybolamayacağına göre, birşeyler yapmanız gerekiyor.

Rüyada çok ağlayıp üzülmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ağlayıp üzülmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının üzüldüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye üzülmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şeye üzülmek rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada borç için üzülmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, gülüp eğleneceğine, kısmetin ve talihin açılacağına delalettir.

Rüyada üzülmek endişelenmek parasının pul, malının da hiç olacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine işarettir.

Rüyada biri için üzülmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments