Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan başka birini görmek

Rüyada ağlayan başka birini görmek

Rüyada ağlayan başka birini görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ağlayan başka birini gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız size, fazla önem vermediğiniz için aklınızdan çıkmış olan şeyler hakkında uyarabilirler.

Rüyada başkalarını ağlarken görmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine yorulur.

Rüyada ağlayan başka birini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işarettir.

Rüyada ağzına bal görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, büyük paralara sahip olacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzından örümcek çıktığını görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ağzından tüy çıkarmak rahat bir hayat sağlayacağına, takdir edilen kişi olacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada ağzından kan çıkmak şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, hastalıklara şifa bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş insanı ağlayarak görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, kazancının azalmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına rivayet eder.

Rüyada ağlayan erkek bebek görmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments