Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını ağlıyor görmek

Rüyada arkadaşını ağlıyor görmek

Rüyada arkadaşını ağlıyor görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını ağlıyor gördüyseniz:

  • Sizin için en karlı işlere yönelmelisiniz.

Rüyada erkek arkadaşını ağlarken görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı ağlarken görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, yeni siparişler alacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine alamet eder.

Rüyada yakın arkadaşını ağlarken görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan arkadaş görmek bolluk içinde yaşanacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarını ağlarken görmek zor zamanlar geçireceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını ağlatmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşını ağlarken görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada iş arkadaşını ağlarken görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments