Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka ülkede olmak

Rüyada başka ülkede olmak

Rüyada başka ülkede olmak parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, alım gücünü yitireceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka ülkede olmak gördüyseniz:

  • Başarıya giden yolda bazı sürprizlerle ya da bazı alanlarda yavaşlanılmasını gerektiren düzeltmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada başka bir ülkeye uçmak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka ülkede olmak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, boş yere korku duyulacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Rüyada başka bir ülkeye taşınmak huzura ve mutluluğa kavuşacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçakla başka ülkeye gitmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada başka ülkeleri gezmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başka bir ülkede kaybolmak adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulur.

Rüyada başka ülkeye gitmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada başka ülkenin başbakanını görmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sevinçli haberler alınacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments