Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir şehirde görmek

Rüyada başka bir şehirde görmek

Rüyada başka bir şehirde görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kafasının sakinleşeceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir şehirde gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüz, dış dünyaya bakış açınız veya dış dünyanın sizi algılama biçimi değişebilir.

Rüyada başka bir şehire tayini çıkmak iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, şansın açılacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka şehirde yaşadığını görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada başka şehirde olmak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, başarı ve zafer kazanacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada başka şehirden ev almak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, acı veren durumların vuku bulacağına tabir olunur.

Rüyada başka şehirde ev görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine delalet eder.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, zengin bir hayat sürüleceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına işarettir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehire taşınmak büyük bir ferahlık yaşanacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini başka bir şehirde görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments