Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin kavga ettiğini görmek

Rüyada başka birinin kavga ettiğini görmek

Rüyada başka birinin kavga ettiğini görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada başka birinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize mesafe koyabilirsiniz.

Rüyada başka kişilerin kavga ettiğini görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hevesinin kursağında kalacağına delalettir.

Rüyada başkalarının kavga ettiğini görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet eder.

Rüyada başkaların kavga ettiğini görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin kavga ettiğini görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada başkalarıyla kavga etmek geçim derdine düşmeyeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada başka birini kavga ederken görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına delalet eder.

Rüyada başkalarını kavga ederken görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, yolunun hep açık olacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine işarettir.

Rüyada başka biriyle kavga etmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments