Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka eve yerleşmek

Rüyada başka eve yerleşmek

Rüyada başka eve yerleşmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına delalettir.

Rüyada başka eve yerleşmek gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabileceğiniz, yeni iş birlikleri içine girebileceğiniz, yeni maceralara açık bir süreç başlıyor.

Rüyada başka bir eve yerleşmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka eve yerleşmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada başka bir şehre yerleşmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada başka bir ülkeye yerleşmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir eve yerleşmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni eve yerleşmek fakirlerin güleceğine, aradığı kişiyi bulacağına, başarısız ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada eve yerleşmek başarı üstüne başarı kazanacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada amerikaya yerleşmek alışveriş yapacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments