Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eve yerleşmek

Rüyada bir eve yerleşmek

Rüyada bir eve yerleşmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, yeni mallara kavuşacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada bir eve yerleşmek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da iş yaptığınız kişilerin veya meslektaşlarınızın sözlerini görmezden gelmek yerine kulak vermenizde fayda var.

Rüyada başka bir eve yerleşmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına tabir olunur.

Rüyada başka eve yerleşmek günah ve suç işleyeceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada bir eve yerleşmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeni eve yerleşmek onlardan taraf hayır göreceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eve yerleşmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı ülkeye yerleşmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir yere yerleşmek mutlu günler yaşanacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversiteye yerleşmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments