Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir şehre yerleşmek

Rüyada başka bir şehre yerleşmek

Rüyada başka bir şehre yerleşmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, çok mutlu günler geçireceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir şehre yerleşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada başka bir şehre yerleşmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, gururlandıracak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir ülkeye yerleşmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, gönlündeki gibi sevileceğine rivayet eder.

Rüyada başka eve yerleşmek canını sıkılacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, hayatının başarılarla dolacağına işarettir.

Rüyada başka bir eve yerleşmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odaya yerleşmek işlerin yeni kapılar açacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına inanılır.

Rüyada amerikauya yerleşmek yeni işlerin geleceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada yeni eve yerleşmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine yorulur.

Rüyada bir eve yerleşmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments