Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada başka birinin yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada başka birinin yüksekten düştüğünü görmek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, insanlar tarafından sevileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Muğlak konuşmalar yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada başkalarının yüksekten düştüğünü görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada başka birinin yüksekten düştüğünü görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşen birini görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, büyük savaşların yaşanacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşerken görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını yüksekten düşerken görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalettir.

Rüyada başkasını yüksekten düştüğünü görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada yüksekten düşüp ölmemek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten düşeni tutmak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments