Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin siyah giydiğini görmek

Rüyada başka birinin siyah giydiğini görmek

Rüyada başka birinin siyah giydiğini görmek sorunlarının yakında biteceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, hileye, fesada bulaşacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin siyah giydiğini gördüyseniz:

  • Doğrulara odaklanıp, olumlu değişikliklerden bahsetmeniz ise, iyi bir görünüm oluşturmanıza yardım edebilir.

Rüyada başka birinin siyah giydiğini görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada başka birinin terliğini giymek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, aksiliklerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin ayakkabı giydiğini görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, verilen kararların geri çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin pantolonunu giymek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin kıyafetini giymek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği delalet eder.

Rüyada başka birinin çorabını giymek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kötü haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin kırmızı elbise giydiğini görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments