Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin resmini görmek

Rüyada başka birinin resmini görmek

Rüyada başka birinin resmini görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, işlerinin tutacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulur.

Rüyada başka birinin resmini gördüyseniz:

  • Bazı konuları teoride konuşmaktan vazgeçip uygulamaya dökebilirseniz faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada başka birinin resmini görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül resmi görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin insanın resmini görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık resmi çizmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, onların başarıları ile övüneceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanının resmini görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine delalet eder.

Rüyada ağaç resmi görmek hedeflerine ulaşacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili resmini görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ultrason resmi görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments