Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çorap giydiğini görmek

Rüyada yeşil çorap giydiğini görmek

Rüyada yeşil çorap giydiğini görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işarettir.

Rüyada yeşil çorap giydiğini gördüyseniz:

  • Belli hizmetleriniz maddi açıdan problemli yerlerin çözümünde rol oynayabilir.

Rüyada yeşil çorap giymek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çorap giydiğini görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine rivayet eder.

Rüyada yırtık tül çorap giymek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, moralinin yerine geleceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına yorulur.

Rüyada desenli çorap giymek kişinin hedeflediği işi alacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu çorap giymek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, mal ve para kazanılacağına inanılır.

Rüyada çift çorap giymek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine inanılır.

Rüyada ters çorap giymek büyük fırsatların kapısını açacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, insanlarla arasının açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments