Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin çocuğunu görmek

Rüyada başka birinin çocuğunu görmek

Rüyada başka birinin çocuğunu görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin çocuğunu gördüyseniz:

  • Çalışma şeklinize bağlı kalmalı, seçeneklerinizin farkına varmalısınız.

Rüyada eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına işarettir.

Rüyada başka birinin erkek çocuğu olduğunu görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına inanılır.

Rüyada başka birinin çocuğunun olduğunu görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına delalettir.

Rüyada başka birinin çocuğunu sevmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin çocuğunu emzirdiğini görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka çocuğu olduğunu görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalet eder.

Rüyada eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek sevinçli haberlere, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments