Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek adı duymak

Rüyada erkek adı duymak

Rüyada erkek adı duymak gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada erkek adı duymak gördüyseniz:

  • Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir.

Rüyada erkek adı duymak her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kazancını artıracağına işaret etmektedir.

Rüyada evliya adı duymak umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine delalettir.

Rüyada adınızı duymak rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin adını duymak dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ad duymak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytanın adını duymak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bol nimete kavuşulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada başkasının adını duymak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin adını duymak parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments