Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin adam öldürdüğünü görmek

Rüyada başka birinin adam öldürdüğünü görmek

Rüyada başka birinin adam öldürdüğünü görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, bekârlığına da veda edeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin adam öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Plan, proje veya fikirlerinizi ortaya koyma biçiminiz meteor yağmurlarını andırıyor olabilir.

Rüyada başka birinin adam öldürdüğünü görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, zorlukları teker teker aşacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada başka bir adam görmek makamını garantileyeceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına delalet eder.

Rüyada başka adamla yatmak gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada karısını başka adamla görmek şansın döneceğine, bunu şeref sayacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada başka bir adamla evlenmek çok büyük paralar kazanılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini başka adamla görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir adamla yatmak yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka adam görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments