Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir adamla yatmak

Rüyada başka bir adamla yatmak

Rüyada başka bir adamla yatmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, ödeme güçlü çekeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine işarettir.

Rüyada başka bir adamla yatmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamların içerisine çekilebilirsiniz.

Rüyada başka adamla yatmak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir adamla yatmak sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, yeni bir araba satın alınacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli adamla yatmak her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir adamla aynı yatakta yatmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, makbul olan şeylere alamet etmektedir.

Rüyada bir adamla yatmak elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bi adamla yatmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatakta bir adamla yatmak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, dolayısıyla geleceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adamla yatmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments