Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini başkalarıyla görmek

Rüyada sevdiğini başkalarıyla görmek

Rüyada sevdiğini başkalarıyla görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini başkalarıyla gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altına almalısınız.

Rüyada sevdiği kişinin başka biriyle evlendiğini görmek herkesin desteğinin alınacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, malında azalmaya inanılır.

Rüyada sevdiğinizi başka biriyle görmek saygınlığının da artacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına yorulur.

Rüyada evliyken başka birini sevmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, kişinin fena halde yanılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başka biriyle görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin başka biriyle sevgili olduğunu görmek malının artmasını sağlayacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini başka yüzle görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini başka birisiyle görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments