Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kalmak

Rüyada hamile kalmak

Rüyada hamile kalmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kalmak gördüyseniz:

  • Yüzeysel çözümler yerine, nedenlere odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada başkasından hamile kalmak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, çok para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada babadan hamile kalmak dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği adamdan hamile kalmak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, çıkış yolları bulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden hamile kalmak yardımın alınacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalettir.

Rüyada kiza hamile kalmak huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına işaret eder.

Rüyada evlenip hamile kalmak özgüveninde artış yaşanacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına yorulur.

Rüyada hamile kalmak ve doğurmak anne baba duaları alınacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bekar hamile kalmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, esenlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments