Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinden çocuğu olduğunu görmek

Rüyada başka birinden çocuğu olduğunu görmek

Rüyada başka birinden çocuğu olduğunu görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, stresinin çoğalacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinden çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Öğrenmeniz gereken şeylere ulaşmak için gereken görüşmeyi yapmaktan veya telefonu etmekten çekinmemeniz gerekiyor.

Rüyada başka birinin çocuğunun olduğunu görmek işlerin günden güne bozulacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada başka birinin erkek çocuğu olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına delalettir.

Rüyada başka birinin çocuğunu görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka çocuğu olduğunu görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına yorulur.

Rüyada başka birinin çocuğunu emzirdiğini görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, iyi geçiminin de bozulacağına, planlı ve programlı davranacağına delalettir.

Rüyada kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin çocuğunu sevmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments