Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini başka ülkede görmek

Rüyada kendini başka ülkede görmek

Rüyada kendini başka ülkede görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, para ve zaman ayıracağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, dileklerinin de kabul olacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına yorulur.

Rüyada kendini başka ülkede gördüyseniz:

  • Her alanda kullanabilirsiniz.

Rüyada bir başka ülkeye gitmek başarıya giden yolların açık olacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçakla başka bir ülkeye gitmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına delalet eder.

Rüyada başka ülkeye gitmek hafif ve iyi hissedeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka ülkede çalışmak hayırlı bir haber alınacağına, hep dua edeceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine inanılır.

Rüyada başka bir ülkeye gittiğini görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, depresyona gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka ülkeye seyahat etmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine alamet eder.

Rüyada başka ülkelerin parasını görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments