Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir şehire taşınmak

Rüyada başka bir şehire taşınmak

Rüyada başka bir şehire taşınmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, kederleneceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine alamet eder.

Rüyada başka bir şehire taşınmak gördüyseniz:

  • Takım oyununda bireysel hareket edilemeyeceğini hatırlatmanız gereken kişiler olabilir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehire taşınmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir şehire taşınmak hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine rivayet eder.

Rüyada şehirden köye taşınmak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada şehir dışına taşınmak çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, dolandırılacağına, küslükleri bitireceğine delalet eder.

Rüyada şehirden şehre taşınmak sağlık sorunlarının başgöstereceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada başka bir şehire girmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, ömrünün de uzun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka şehir görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, yeni iş kollarına girileceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments