Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının istendiğini görmek

Rüyada kızının istendiğini görmek

Rüyada kızının istendiğini görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, onlara sanat öğreteceğine delalet eder.

Rüyada kızının istendiğini gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce ekibinizin onayından emin olmanız gerekiyor.

Rüyada kızının istendiğini görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir kızın istendiğini görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, eğleneceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada kızını istendiğini görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına inanılır.

Rüyada kızın istendiğini görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada konuşmak isteyipte konuşamamak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, görmediği yerlere gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada hakan ismini görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, amaçlardan sapmaya, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gazetede ismini görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ya fettah ismini görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments