Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adamla yatmak

Rüyada adamla yatmak

Rüyada adamla yatmak aile saadetinin de artacağına, yuva kuracağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada adamla yatmak gördüyseniz:

  • Göremedikleri noktaları anlatmaya çalışmanız fikirlerini değiştirmekten daha kolay olabilir.

Rüyada sevdiğin adamla yatmak geçim sıkıntısı yaşanacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir adamla aynı yatakta yatmak zenginliğe sahip olunacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir adamla yatmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, rahat bir işe girileceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına inanılır.

Rüyada adamla yatmak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına yorulur.

Rüyada evli adamla yatmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, büyük borçlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta bir adamla yatmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bi adamla yatmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başka adamla yatmak idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments