Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka ayakkabı giymek

Rüyada başka ayakkabı giymek

Rüyada başka ayakkabı giymek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, şansın yüze güleceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına işarettir.

Rüyada başka ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda ya da işlerinizde ani gelişmeler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada başka birinin ayakkabı giydiğini görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada biri başka biri başka ayakkabı giymek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka ayakkabı giymek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, zaaflarına kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin ayakkabısını giymek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada başka birine ayakkabı almak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin ayakkabı aldığını görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkalarının ayakkabılarını görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments