Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birine ayakkabı almak

Rüyada başka birine ayakkabı almak

Rüyada başka birine ayakkabı almak bereket ve huzur getireceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, işlerinden belirsizlik olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birine ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızdaki kişiler iş hayatınıza engel oluyor olabilir.

Rüyada biri başka biri başka ayakkabı giymek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada başka ayakkabı giymek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin ayakkabı giydiğini görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin ayakkabısını giymek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birine ayakkabı almak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, güç ve kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada başkalarının ayakkabılarını görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işarettir.

Rüyada başka birinin ayakkabı aldığını görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka evde yatmak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments