Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başının yandığını görmek

Rüyada başının yandığını görmek

Rüyada başının yandığını görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başının yandığını gördüyseniz:

  • Aralarından daha az sıkıcı olanları elemekle kalmayıp en eğlenceli ya da ilgi çekici olanlarını bulmalısınız.

Rüyada başının yandığını görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin etrafının yandığını görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada ağzının yandığını görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, bereketin ve verimin geleceğine yorulur.

Rüyada mahallenin yandığını görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine işarettir.

Rüyada paranın yandığını görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada civcivin yandığını görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, ayrılık yaşanacağına yorulur.

Rüyada avuç içinin yandığını görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bir köyün yandığını görmek koyu muhabbette kalacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments