Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay demlemeye çalışmak

Rüyada çay demlemeye çalışmak

Rüyada çay demlemeye çalışmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kazanca kavuşacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada çay demlemeye çalışmak gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada çay demlemeye çalışmak huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, düşmanlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada çay demi görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, hasretlerin biteceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına rivayet eder.

Rüyada çay demlendiğini görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demli çay içmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına işarettir.

Rüyada demli çay görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına tabir olunur.

Rüyada demlenmiş çay görmek kucaklaşacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada demlenmemiş çay görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, ömrünün de uzun olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada demizde yüzmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, insanların birbirine kenetleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments