Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını eşarpla örtmek

Rüyada başını eşarpla örtmek

Rüyada başını eşarpla örtmek rızkın da ömür boyu süreceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada başını eşarpla örtmek gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatle atmanız en iyi sonuçların alınmasının sigortası olabilir.

Rüyada başa eşarp örtmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına inanılır.

Rüyada başını eşarpla örtmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına işaret eder.

Rüyada başına eşarp örtmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada turuncu eşarp örtmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kahverengi eşarp örtmek kişinin güzel işler yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada siyah eşarp örtmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada lacivert eşarp örtmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine delalet eder.

Rüyada başa eşarp takmak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments