Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başa eşarp örtmek

Rüyada başa eşarp örtmek

Rüyada başa eşarp örtmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, kazancın ikiye katlanacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başa eşarp örtmek gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeyin.

Rüyada başına eşarp örtmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada başını eşarpla örtmek önemli sorumluluklar alacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada başa eşarp örtmek kucaklaşacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada lacivert eşarp örtmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi eşarp örtmek huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada siyah eşarp örtmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Rüyada turuncu eşarp örtmek çaresiz ve yalnız kalacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başında eşarp görmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments