Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında eşarp görmek

Rüyada başında eşarp görmek

Rüyada başında eşarp görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada başında eşarp gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamamanızı sağlayabilir.

Rüyada başında mavi eşarp görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başa eşarp takmak çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başa eşarp örtmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına inanılır.

Rüyada başına eşarp örtmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başında eşarp görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başını eşarpla örtmek çabalarının boşa çıkacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başına eşarp bağlamak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada lacivert eşarp görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments