Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına duvak takmak

Rüyada başına duvak takmak

Rüyada başına duvak takmak bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, kazancının çoğalacağına, hastalanacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başına duvak takmak gördüyseniz:

  • Yapılacak bir yol un ya da seyahatin eğitim, iş veya kişisel gelişim anlamında olumlu etkileri olabilir.

Rüyada başına duvak takmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, bekarlar için güzel bir evliliğe rivayet eder.

Rüyada başa duvak takmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin başında duvak görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada başında gelin duvağı görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, yeni bir hayata adım atılacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işaret eder.

Rüyada başında duvak görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik duvağı takmak açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine işarettir.

Rüyada yeşil duvak takmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak kafasını toparlayamayacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments