Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alan kadın görmek

Rüyada abdest alan kadın görmek

Rüyada abdest alan kadın görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, hasret ve özlem gidereceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, rakiplerin üzüleceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada abdest alan kadın gördüyseniz:

  • Belli konularda hızlı değişiklikler yapmanızı gerektirebilecek bir fırsat ya da olanak yüzünü gösterebilir.

Rüyada abdest alan kadın görmek kazanç kapılarının kapanacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada teyemmüm abdesti alan birini görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada abdest alan kişi görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada abdest alana su dökmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine alamet eder.

Rüyada abdest alan birine su dökmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdest alan insanlar görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada abdest alan adamlar görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine inanılır.

Rüyada abdest alan erkek görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments