Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla seyahat etmek

Rüyada başbakanla seyahat etmek

Rüyada başbakanla seyahat etmek huzur ve saadet bulacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, asla harama bulaşmayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada başbakanla seyahat etmek gördüyseniz:

  • Hangi seçimi yapacağınız size kaldı, kolay gelsin.

Rüyada başbakanla seyahat etmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz seyahati yapmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçarak seyahat etmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seyahat ettiğini görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada seyahate gideceğini görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine delalettir.

Rüyada sürekli seyahat etmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada tekneyle seyahat etmek hileli bir işle karşılaşılacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, derdin sona ereceğine işarettir.

Rüyada astral seyahat yapmak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments