Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seyahate gideceğini görmek

Rüyada seyahate gideceğini görmek

Rüyada seyahate gideceğini görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada seyahate gideceğini gördüyseniz:

  • Kadınsanız sevdiğiniz kimsenin çok istediğiniz bir davranışıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada seyahate gideceğini görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, ağlayacağına alamet eder.

Rüyada seyahate gidememek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine inanılır.

Rüyada astral seyahat yapmak uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine delalet eder.

Rüyada otobüste seyahat ettiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz seyahati görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine yorulur.

Rüyada eşiyle seyahat etmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, ömür boyu devam edeceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına yorulur.

Rüyada arabayla seyahat etmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiyle seyahate çıkmak kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments