Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın görmek

Rüyada başbakanın görmek

Rüyada başbakanın görmek kafasının sakinleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanın gördüyseniz:

  • İşinizde olayların üzerine kararlı bir şekilde gidip duygularınıza teslim olmazsanız, bundan karlı çıkan siz olursunuz.

Rüyada başbakanla halay çekmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada başbakana yemek ikram etmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine işarettir.

Rüyada başbakanla beraber olmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işarettir.

Rüyada başbakanın evine geldiğini görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada başbakandan görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanı konuşurken görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına delalet eder.

Rüyada başbakana bir şey vermek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanla kavga etmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments