Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın koltuğuna oturmak

Rüyada başbakanın koltuğuna oturmak

Rüyada başbakanın koltuğuna oturmak bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanın koltuğuna oturmak gördüyseniz:

  • İşinizde ya da aşk hayatınızda veya ikisinde birden sevindirici gelişmeler olabilir.

Rüyada başbakanın koltuğuna oturmak çok büyük başarılar kazanılacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada rahat koltuğa oturmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada müdür koltuğuna oturmak rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz koltuğa oturmak hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada dişçi koltuğunda oturmak sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah koltukta oturmak sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada araba koltuğunda oturmak işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine işaret eder.

Rüyada otobüs koltuğuna oturmak her geçen gün başarılarının artacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, oldukça büyük başarılara delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments