Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah koltukta oturmak

Rüyada siyah koltukta oturmak

Rüyada siyah koltukta oturmak kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına işaret eder.

Rüyada siyah koltukta oturmak gördüyseniz:

  • Romantizm size iyi gelecek.

Rüyada siyah koltukta oturmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada beyaz koltukta oturmak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada araba koltuğunda oturmak bazı pişmanlıklar yaşayacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ön koltuğa oturmak borçlarından kurtulacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine delalettir.

Rüyada koltukta oturmak önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, sorunlarının da çözüleceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine işaret eder.

Rüyada koltuğa oturduğunu görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada yolcu koltuğuna oturmak sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada uçak koltuğuna oturmak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments