Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakandan imza almak

Rüyada başbakandan imza almak

Rüyada başbakandan imza almak üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada başbakandan imza almak gördüyseniz:

  • Başkalarının faaliyetlerine katılmadan önce araştırmalarınızı yapmalısınız.

Rüyada başbakanın imza attığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakandan imza almak karamsarlığa düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının imzasını görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada ünlü birinin imza almak daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, işlerinin iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nikah imzası atmak işinde ustalaşacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada birinin imza attığını görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bir kağıda imza atmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada evliliğe imza atmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments